Maalämpö

Yrityksille ja taloyhtiöille

Maalämpö

Pienemmät kustannukset yritykselle tai taloyhtiölle ajan myötä!

Rakensitte sitten kokonaan uutta tai remontoitte vanhaa, maalämpö on teille erinomainen lämmitysvalinta. Maalämmön suurimpana hyötynä voidaan pitää edullisia käyttökustannuksia sekä huolettomuutta. Maalämmön haittana voi pitää hiukan keskimääräistä isompia aloituskustannuksia. Perustamiskustannusten jälkeen maalämpöä voidaan kuitenkin pitää erittäin edullisena sekä ympäristöystävällisenä vaihtoehtona. Verrattuna kaukolämpöön sen hinta tulee elinkaaren aikana huomattavasti pienemmäksi.

 

Maaperän lämpö talteen mihin tahansa taloon tai mökkiin!

Maaperä säilyttää sijainnin keskimääräisen vuotuisen lämpötilan muutaman metrin syvyydessä, ja talvella maaperä on huomattavasti lämpimämpää kuin ulkoilma. Maalämmössä otetaan talteen tämä auringosta maahan, kallioon tai vesistöön varastoitunut energia, jonka jälkeen se siirtyy rakennuksenne lämmitysjärjestelmään ja lämpimään käyttöveteen. Yleisin tapa ottaa talteen maalämpö on kallioon porauksella tehtävä lämpökaivo. Lämmönsiirtoputkessa virtaa jäätymätön neste, josta energia otetaan talteen maalämpöpumpulla. Maalämmön valitsevien yritysten kiinteistöjen ja taloyhtiöiden määrä kasvaakin vuosi vuodelta.

Maalämmön hankinta on helppoa!

Jos yrityksenne tai taloyhtiönne on kiinnostunut maalämpöratkaisusta, ota yhteyttä Kotolämmön asiantuntijaan jonka jälkeen tehdään kartoitus, jossa kartoitetaan nykyinen lämmitysjärjestelmä, sekä kiinteistö ja sen tontti jota lämmönlähde palvelee. Sen jälkeen teemme suunnitelmat ja mitoituksen, jonka jälkeen porataan lämpökaivo ja suoritetaan lämpöpumpun asennus. Lopuksi annetaan käyttöopastus ja lämmityskustannuksista säästäminen voi alkaa!

Kotolämpö on vakiintunut, luotettava ja pitkäaikainen toimija, jolta saatte taloyhtiöllenne tai yrityksellenne kaikki maalämpöön liittyvät palvelut ja ratkaisut mutkattomasti!

Edustamme:

Kotolämpö myy/asentaa/huoltaa Maalämpöratkaisuja seuraavilla paikkakunnilla:
Satakunta:

Pori, Ulvila, Nakkila, Harjavalta, Kokemäki, Huittinen, Pomarkku, Kankaanpää, Siikainen, Merikarvia, Rauma, Eura ja Eurajoki

Kotolämpö numeroina

 

Asiakasta vuodessa

Työntekijää

Vuotta palvellut

Miksi valita Kotolämpö?

Luotettava

Alan ammattilaiset suunnittelusta toteutukseen

Aikataulu

Joustamme asiakkaan tarpeiden mukaan ja pysymme aina aikataulussa

Kustannukset

Pyrimme kaikessa toiminnassamme olemaan kustannustehokkaita ja se näkyy hinnoissamme

Kotisivut yrityksille: Mainostoimisto Kompassi