Ilma-vesilämpöpumppu

Yrityksille ja taloyhtiöille

Ilma-vesilämpöpumppu

Vesi-ilmalämpöpumpulla taloyhtiön tai yrityksen laskut halvemmaksi!

Ulkoilma-vesilämpöpumppu (VILP, UVLP) jota kulkee myös nimellä ilma-vesilämpöpumppu on lämmitys – ja jäähdytysjärjestelmä, joka ottaa lämmitysenergiaa rakennukseen sisälle ulkoilmasta ja siirtää sen vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään, kuten esimerkiksi vesikiertoisiin pattereihin tai lattialämmitykseen. Yrityksenne tai taloyhtiönne säästää alenevien lämmityskulujen myötä rahaa ja ympäristöä: lämmityslaskunne hinta saattaa pienentyä jopa 60 %. Myös vesi-ilmalämpöpumppujen asentamisen kustannus on alhaisempi kuin esimerkiksi maalämpöpumpuissa. Ilma-vesiratkaisuja tehtäessä ei tarvitse suorittaa maaperäporauksia ja näin ollen ei tarvitse hakea viranomaislupia. Ilma-vesiratkaisu sopii myös sellaisiin paikkoihin, joihin poraaminen on vaikeaa tai jopa mahdotonta (esimerkiksi ahdas tontti, pohja-vesialue).

Ilma-vesilämpöpumpulla voidaan hoitaa koko talon lämmitystarve, mutta usein erittäin kovia pakkasia varten se tarvitsee jonkinlaisen varajärjestelmän. Ilman kylmetessä ilma-vesilämpöpumpulla saatava lämmitysenergian määrä pienenee ja paukkupakkasilla sillä ei voida kattaa talon tai rakennuksen lämmitystarvetta kokonaan. Sen vuoksi vesi-ilmalämpöpumppu sopiikin useimmiten parhaiten Etelä-Suomen lauhoihin talviin, koska pakkanen nousee harvoin liian korkeaksi. Varalämmitysjärjestelmänä käytetään useimmiten vesi-ilmalämpöpumppuun kuuluvia sähkövastuksia, jotka kytkeytyvät päälle, kun kylmyys nousee riittävän suureksi. Toinen suosittu ja yleinen varalämmitysjärjestelmä on puulämmitys, jonka hinta on edullinen, ja jonka tehokkuus on erinomainen.

Kotolämpö on vakiintunut, luotettava ja pitkäaikainen toimija, jolta saat yrityksellenne tai taloyhtiöllenne kaikki vesi-ilmalämpöpumppuihin liittyvät palvelut ja ratkaisut mutkattomasti!

 

Erilaiset kohteet – erilaiset ratkaisut!

 

Suuremmat kiinteistökohteet olemme suunnitelleet ja toteuttaneet yhdessä Boschin tai Dimplexin kanssa. Boschilla on valikoimissa 9-17kW ilma-vesilämpöpumppuja. Dimplexiltä löytyy todella suuriakin laitemalleja, tehoiltaan aina satoihin kilowatteihin saakka.

Ota yhteyttä rohkeasti ja suunnitellaan teidän taloyhtiölle, halliin tai muuhun kiinteistöön sopiva ratkaisu!

Edustamme:

Kotolämpö myy/asentaa/huoltaa Ilma-vesilämpöpumppuja seuraavilla paikkakunnilla:
Satakunta:

Pori, Ulvila, Nakkila, Harjavalta, Kokemäki, Huittinen, Pomarkku, Kankaanpää, Siikainen, Merikarvia, Rauma, Eura ja Eurajoki

Kotolämpö numeroina

 

Asiakasta vuodessa

Työntekijää

Vuotta palvellut

Miksi valita Kotolämpö?

Luotettava

Alan ammattilaiset suunnittelusta toteutukseen

Aikataulu

Joustamme asiakkaan tarpeiden mukaan ja pysymme aina aikataulussa

Kustannukset

Pyrimme kaikessa toiminnassamme olemaan kustannustehokkaita ja se näkyy hinnoissamme

Kotisivut yrityksille: Mainostoimisto Kompassi