Maalämpö

“Maalämpö

Pienemmät kustannukset ajan myötä!

Rakensit sitten kokonaan uutta kotia tai vanhaa remontoit vanhaa, maalämpö on sinulle erinomainen lämmitysvalinta. Maalämmön suurimpana hyötynä voidaan pitää edullisia käyttökustannuksia sekä huolettomuutta. Maalämmön haittana voi pitää hiukan keskimääräistä isompia aloituskustannuksia. Perustamiskustannusten jälkeen maalämpöä voidaan kuitenkin pitää erittäin edullisena sekä ympäristöystävällisenä vaihtoehtona. Verrattuna kaukolämpöön sen hinta tulee elinkaaren aikana huomattavasti pienemmäksi. Viimeisen vuosikymmenen aikana maalämpö onkin noussut suomen suosituimmaksi valinnaksi uusien omakotitalojen lämmitykseen.

Maaperän lämpö talteen mihin tahansa taloon tai mökkiin!

Maaperä säilyttää sijainnin keskimääräisen vuotuisen lämpötilan muutaman metrin syvyydessä, ja talvella maaperä on huomattavasti lämpimämpää kuin ulkoilma. Maalämmössä otetaan talteen tämä auringosta maahan, kallioon tai vesistöön varastoitunut energia, jonka jälkeen se siirtyy talosi lämmitysjärjestelmään ja lämpimään käyttöveteen. Yleisin tapa ottaa talteen maalämpö on kallioon porauksella tehtävä lämpökaivo. Lämmönsiirtoputkessa virtaa jäätymätön neste, josta energia otetaan talteen maalämpöpumpulla.

Mikä maalämpöpumppumalli?

Bosch Maalämpövalikoimaan kuuluu kolme tuotesarjaa: Bosch Compress 5000 ja 7000 sarjat. Compress 5000 sarjan maalämpöpumput ovat olleet remontoijien suosiossa. Compress 5000 LW/M tuottaa jopa 65- asteisen lämmitysveden ja on siksi erinomainen vaihtoehto saneerauskohteisiin. Compress 7000 on maalämpöpumppujen uusi kuningas. Sen älykäs ohjauslogiikka, moderni rakenne, huolellisesti valitut osat ja kierroslukuohjattu kompressori mahdollistavat suurimmat mahdolliset säästöt. Kaiken kruunaavat SCOP 5,6 ja A+++ -merkintä.

Bosch Maalämpöpumppuihin on saatavilla kätevä etäohjaus, jota voidaan käyttää älypuhelimen tai tabletin avulla. Ladattavan sovelluksen avulla voit esimerkiksi laskea kotisi lämpötilaa ollessasi matkoilla. Vältyt villasukissa värjöttelyltä, kun nostat lämpötilan ajoissa jo ennen kotiinpaluuta. Myös esimerkiksi lattialämmityksen säätö onnistuu mukavasti sohvalla istuen.

Miten maalämpö?

Kun haluat kotiisi maalämpöratkaisun, otat yhteyden kotolämmön asiantuntijaan joka kartoittaa nykyisen lämmitysjärjestelmän, kiinteistön ja sekä tonttin, jota lämmönlähde palvelee. Sen jälkeen teemme suunnitelmat ja mitoituksen, jonka jälkeen porataan lämpökaivo ja suoritetaan lämpöpumpun asennus.
Lopuksi annetaan käyttöopastus ja lämmityskustannuksista säästäminen voi alkaa!

 

Asiakaspalutteita:

 

11.10.2023
“Valinta oli helppo. Tarjous sisälsi lämpökaivon, laitteet, asennuksen ja vanhan öljylämmityslaitteiston purkamisen ja kuljetuksen pois. Lämpökaivokin saatiin porattua yhden päivän aikana.
Asennus kävi aika nopeasti sen jälkeen, kun pumppu ja varaaja olivat tulleet. Minulle ei jäänyt muuta siivottavaa kun poistin vanhat öljypolttimen ja kattilavastuksen syöttökaapelit.
Lämpöpumppu on toiminut hyvin ja lämmin vesi riittää ainakin meidän käytössä. Samoin lämpö on riittänyt, eikä sähkön kulutus noussut kovin paljon.”
Timo Koskela, Ulvila

 

 

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä heti ja pyydä ilmainen tarjous!

Edustamme:

Kotolämpö myy/asentaa/huoltaa Maalämpöratkaisut seuraavilla paikkakunnilla:
Satakunta:

Pori, Ulvila, Nakkila, Harjavalta, Kokemäki, Huittinen, Pomarkku, Kankaanpää, Siikainen, Merikarvia, Rauma, Eura ja Eurajoki

Kotolämpö numeroina

 

Asiakasta vuodessa

Työntekijää

Vuotta palvellut

Miksi valita Kotolämpö?

Luotettava

Alan ammattilaiset suunnittelusta toteutukseen

Aikataulu

Joustamme asiakkaan tarpeiden mukaan ja pysymme aina aikataulussa

Kustannukset

Pyrimme kaikessa toiminnassamme olemaan kustannustehokkaita ja se näkyy hinnoissamme

Kotisivut yrityksille: Mainostoimisto Kompassi