Rekry

Hae meidän hyvään tiimiimme töihin!

Haku sähköasentajaksi, kylmäkoneasentajaksi, lvi-asentajaksi ja kodinkoneasentajaksi on nyt käynnissä! Aurinkopanelien asennukset lisääntyvät myös koko ajan, joten jos se kuuluu osaamisalueeseesi, lähesty meitä myös rohkeasti hakemuksella.

Ulvilan sähköpalvelu on palvellut Satakuntalaisia yrityksiä ja yksityishenkilöitä jo yli kymmenen vuoden ajan. Alkuvuosina
keskityttiin erilaisiin sähköalan töihin, mutta vuosien saatossa toimintamme on laajentunut myös kodinkonepuoleen sekä
lämmitysratkaisuihin. Olemme tällä hetkellä useiden eri merkkien valtuuttama kodinkonehuolto. Asennamme vuosittain useita kymmeniä maa- tai ilma-vesijärjestelmiä sekä toistasataa ilmalämpöpumppua.

Lisäksi asennamme vuosittain noin 10 suurempaa aurinkopaneelijärjestelmää. Lämmitys- ja aurinkoenergiaratkaisut
työllistävät keskimäärin neljä henkilöä ja yhteensä tiimissämme työskentelee kymmenen oman alansa osaajaa. Olemme hyvämaineinen yritys Satakunnassa ja liikevaihtomme on tasaisesti kasvanut vuosien aikana. Yrityksemme tunnetaan myös Kotolämpö -nimellä.

Edellytykset:

Hakijalta edellytämme peruskoulutusta sähkö- tai LVI-alalta. Toivomme henkilöltä lisäksi joustavuutta sekä kykyä myös itsenäiseen työskentelyyn. Kohteet ovat enimmäkseen Satakunnassa, mutta välillä töiden perässä matkataan muuallekin Länsi-Suomen alueelle. Olemme hyvin joustava organisaatio loistavan tiimin kera. Tiedämme, että motivoiva työilmapiiri on avain kasvun mahdollistumiseen. Tuemme työntekijöiden halua kehittyä esimerkiksi koulututtautumalla. Työnkuvaa voidaan suunnitella joustavasti sen mukaan, mitkä ovat hakijan osaamisalueet sekä kiinnostuksen kohteet. Työ on kokoaikatyötä ja palkkaus sopimuksen mukainen. Työ alkaa mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan.

Vapaamuotoiset hakemukset liitteineen sekä lisäkysymykset:

Jari Turpeinen
Kotolämpö, Ulvilan Sähköpalvelu
Sepänpellontie 21 28430 Pori
Puhelin: 044 274 3071
S.posti: myynti@kotolampo.fi

    Kotisivut yrityksille: Mainostoimisto Kompassi