Poistoilmalämpöpumput

Poistoilmalämpöpumput

Poistoilmalämpöpumppu vanhan ilmalämpöpumpun tilalle!

Kun talosta poistuu ilmaa ilmanvaihtoputkiston kautta, poistoilmalämpöpumppu (PILP) ottaa lämmitysenergiaa talteen tästä poistettavasta ilmasta. Lämpö siirtyy pumpun avulla sinne missä
sitä tarvitaan, esimerkiksi tuloilmaan, lämpimään käyttöveteen tai vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään.

Omakotitaloon, rivitaloon tai mökkiin, mutta ei välttämättä kaikkiin sellaisiin!

Poistoilmalämpöpumpun haittana on, että sen tehon avulla ei voi kuitenkaan tuottaa kaikkea talon lämmitysenergiasta, vaan se tarvitsee kylkeensä esimerkiksi sähköä tai puulämmitystä.
Poistoilmalämpöpumppu sopiikiin parhaiten sellaiseen taloon, jossa on pieni kulutus, esimerkiksi matalaenergiataloon tai passiivitaloon. Suurimman hyödyn poistoilmalämpöpumpusta saa, jos talon tilavuus on suuri, ja lämmitystehon tarve pieni. Omat elämäntavat vaikuttavat myös siihen, kuinka kannattava poistoilmalämpöpumppu on. Poistoilmalämpöpumpulla sähkölaskusi hinta alenee merkittävästi! Poistoilmalämpöpumppu tarjoaa selkeää säästöä verrattuna muihin vaihtoehtoihin. Voit parhaimmillasi säästää poistoilman talteenotolla jopa puolet laskun loppusummasta.

BOSCH Compress 3000 EW nyt kotolämmöltä!

Helppo siirto ja vaihto!

3000 EW on helppo siirtää asennuspaikalle, sillä se on nopeasti jaettavissa kahteen osaan. Se ei siis ole kömpelö kuljetettava. Lisäksi se on erittäin helppo vaihtaa vanhan lämpöpumpun tilalle, oli vanha koneellisella poistolla varustettu poistoilmalämpöpumppusi minkä merkkinen tahansa, voidaan se korvata Bosch Compress 3000 EW:llä.

Erinomainen käyttöveden tuotto

EW 3000:n ruostumattomasta teräksestä valmistettu lämminvesivaraaja on pitkäikäinen. Sillä saavutetaan erinomainen käyttöveden tuotto. Sen kapasiteetti on 258 litraa 40 °C vettä (12l/min).

Viimeisintä tekniikkaa

3000 EW:n hyötysuhde on aina paras mahdollinen. Automatiikka määrittelee, lämmitetäänkö käyttö- vai lämmitysvettä. Vaihtoventtiilin ollessa käyttövesi-asennossa taataan erinomainen käyttöveden tuotto, kun taas lämmitys-asennossa pyritään saamaan paras mahdollinen hyötysuhde. Lämmityskäytössä energialuokka on A++. Lämpöpumppua on myös mahdollista ohjata älypuhelimella tai tabletilla. Etäohjaus on saatavissa lisävarusteena.

Helppo puhdistaa ja huoltaa

Suodattimen puhdistus on yksinkertaista ja nopeaa. Et tarvitse puhdistustyöhön lainkaan työkaluja, sillä laitteen yläosa on kiinni magneetilla. Sen takaa löytyvän suodattimen voit pestä helposti ja nopeasti.

 

NILAN – Ratkaisu moneen eri paikaan!

Nilanin tuotevalikoimista löytyy poistoilmalämpöpumput niin uudis- kuin saneerauskohteisiin. Myös viilentävät mallit. Nilanin Poistoilmalämpöpumput ovat markkinoiden hiljaisimpia.

 

 

Asiakaspalautteita:

3.7.2023 “ Olemme olleet tosi tyytyväisiä teidan kaikesta palvelusta.  Kaikki ovat olleet ystävällisiä, rauhallisia, positiivisia ja ennen kaikkea asiantuntevia ammattilaisia.  Voimme lämpimästi suositella firmaanne kaikille tutuille tulevaisuudessa.”

Kristiina ja Ward Wilson, Pori

 

Poistoilmalämpöpumput

Ammattimaisesti asennettu poistoilmalämpöpumput juuri sinun tarpeisiisi

Edustamme:

Kotolämpö myy/asentaa/huoltaa Poistoilämpöpumppuja seuraavilla paikkakunnilla:
Satakunta:

Pori, Ulvila, Nakkila, Harjavalta, Kokemäki, Huittinen, Pomarkku, Kankaanpää, Siikainen, Merikarvia, Rauma, Eura ja Eurajoki

Kotolämpö numeroina

 

Asiakasta vuodessa

Työntekijää

Vuotta palvellut

Miksi valita Kotolämpö?

Luotettava

Alan ammattilaiset suunnittelusta toteutukseen

Aikataulu

Joustamme asiakkaan tarpeiden mukaan ja pysymme aina aikataulussa

Kustannukset

Pyrimme kaikessa toiminnassamme olemaan kustannustehokkaita ja se näkyy hinnoissamme

Kotisivut yrityksille: Mainostoimisto Kompassi