Aurinkoenergia

Yrityksille ja taloyhtiöille

Aurinkoenergia

Aurinkosähköllä iso säästö sekä sähkölaskussa että ympäristökuormituksessa

Aurinkosähkön myötä yrityksenne tai taloyhtiönne sähkölaskun hinta pienenee. Suomessa aurinkosähköllä voi pienentää sähkölaskun loppusummaa useilla tuhansilla euroilla. Samalla vältytte jatkuvasti nousevilta siirtomaksuilta, koska aurinkopaneelit ovat talonne, toimitilanne tai esimerkiksi varastonne yhteydessä oleva energianlähde. Maksut ovat viime vuosina nousseet merkittävästi, joten aurinkoenergian hyötysuhde hinnan tapauksessa saattaa ainoastaan kasvaa.

 

Aurinkoenergian myötä hyötyä ilmastolle

Päästöttömänä energiamuotona aurinkopaneelit eivät tuota lainkaan hiilidioksidipäästöjä. Näin olette siis osaltanne pysäyttämässä ilmastonmuutosta. Voitte alentaa hiilijalanjälkeänne merkittävästi investoinnilla aurinkosähköön.

Aurinkosähköä yrityksille tai taloyhtiöön asennettuna Kotolämmöltä

Kotolämpö suorittaa paneelien ja keräimien asennuksia yrityksille ja taloyhtiöille pitkällä asiantuntemuksella, ota yhteyttä, niin kerromme lisää! Kotolämpö on vakiintunut, luotettava ja pitkäaikainen toimija, jolta saatte kaikki aurinkopaneeleihin liittyvät palvelut ja ratkaisut mutkattomasti!

Kotolämpö myy/asentaa/huoltaa Aurinkoenergiaratkaisuja seuraavilla paikkakunnilla:
Satakunta:

Pori, Ulvila, Nakkila, Harjavalta, Kokemäki, Huittinen, Pomarkku, Kankaanpää, Siikainen, Merikarvia, Rauma, Eura ja Eurajoki

Kotolämpö numeroina

 

Asiakasta vuodessa

Työntekijää

Vuotta palvellut

Miksi valita Kotolämpö?

Luotettava

Alan ammattilaiset suunnittelusta toteutukseen

Aikataulu

Joustamme asiakkaan tarpeiden mukaan ja pysymme aina aikataulussa

Kustannukset

Pyrimme kaikessa toiminnassamme olemaan kustannustehokkaita ja se näkyy hinnoissamme

Kotisivut yrityksille: Mainostoimisto Kompassi