Ilmalämpöpumppu

ILMALÄMPÖPUMPUT

 

Lämmitys ja viilennys yhdellä ainoalla laitteella niin kotona kuin mökillä

Ilmalämpöpumpun avulla voit lämmitää tai viilentää niin omakotitalon, rivitalon, kesämökin tai minkä tahansa muun tilan helposti, säästäen samalla energiaa ja rahaa. Ilmalämpöpumppu lämmittää talosi talven pakkasilla ja säästät samalla lämmityskuluissa. Kesähelteillä ilma-lämpöpumpulla voidaan viilentää ja poistaa kosteutta sisäilmasta.

Ilmalämpöpumpun edut: pienemmät kustannukset ja pienempi kulutus

Ilmalämpöpumpun avulla säästät energiaa, ympäristöä ja alenevien lämmityskustannusten vuoksi pienenevän sähkölaskun myötä myös selvää rahaa. Esimerkiksi sähkölämmitystaloissa voit ilmalämpöpumpun avulla säästää lämmityskustannuksissa jopa 50%. Hinta on tällöin puolet halvempi kuin alunperin. Näin pumppu voi maksaa itsensä takaisin varsin nopeasti. Samalla tippuvan energiankulutuksen myötä säästät myös luontoa ja ympäristöä: 1 KW sähköä tuottaa parhaimmillaan jopa 5 KW lämpöä.

Oikea lämpöpumppu oikein sijoitettuna juuri sinun tarpeisiisi

Lähdettäessä suunnittelemaan ilmalämpöpumpun hankintaa, on syytä kiinnittää huomioita muutamiin seikkoihin. Ensiksi määritellään, mitkä ovat tarpeet ja mietitään siihen sopivaa ratkaisua. Edustamme alan huippumerkkejä ja valikoimistamme löytyy jokaisen tarpeeseen sopiva pumppu. Esimerkiksi sähkölämmitteisen rintamamiestalon lämmittämiseen tai vaikkapa kerrostalokaksion viilennykseen sopiva laitemalli voi olla hyvinkin erilainen. Asennuspaikka on myös tarkeää miettiä moneltakin kantilta. Kotolämmön asiantuntija tulee tarvittaessa paikan päälle suunnittelemaan yhdessä sinun kanssasi parhaan ratkaisun!

Tilaa Ilmalämpöpumppujen asennus ammattilaisilta, Kotolämpö OY:ltä

Asennustiimimme koostuu alan ammattilaisista. Juhani, Mika, Jani ja Mauri ovat kokeneita lämpöpumppuasentajia. Tuhannet onnistuneet lämpöpumppuasennukset ja tyytyväiset asiakkaat syntyvät paitsi huolellisen suunnittelun, niin ennen kaikkea ammattimaisen asennuksen johdosta. Asentajamme antavat asennuksen yhteydessä parhaat vinkit laitteen käytölle ja säädöille.

Ilmalämpöpumppujen huolto, varaosat ja korjaus

Emme ainoastaan asenna uusia pumppuja, vaan meiltä saat myös tarvittaessa toimivat ja nopeat huollot, korjaukset ja varaosatoimitukset myös vanhempiin ilmalämpöpumppuihin. Mikäli ilmalämpöpumppusi kaipaa huoltoa tai korjausta, voit soittaa meille ja tulemme katsomaan, mitä kannattaa tehdä.

Ammattitaitoinen ja luotettava kumppani

Liikkeellämme on TUKESin myöntämä lupa asennukseen. Meillä on myös Sähkö- ja kylmäluvat.

 

Asiakaspalautteet

Parhaiten asentamiemme lämpöpumppuratkaisujen toimivuutta osaavat arvioida asiakkaamme.

 

11.10.2023

 “Asennus meni hienosti ja olemme todella tyytyväisiä. Asentajalla oli asenne kohdillaan, vaikka ei ihan mennyt niin kuin me alunperin suunnittelimme. Sähkötyöt ja asennus muutenkin viimisen päälle. Pumpun olen jo saanut wifiin ja kwhnettiin, mutta en vielä ole päässyt kokeilemaan pörssisähköä.

Kiitoksia asiantuntevasta myyntityöstä ja projektin hoidosta alusta loppuun.”

Pekka Mäkelä, Kaasmarkku

 

 

31.1.2023

“Asennus meni hienosti. Asentaja oli positiinen kaveri ja jäi hyvä fiilis”

Jouko Laine, Vampula

 

26.8.2019

Asentaja oli ammattitaitoinen ja tuote on hyvä. Sen Melcloudiin liittäminen oli helppoa, vaikka ohjeissa muistettiinkin varoittaa projektin haasteista. (tein lämpöpumpusta tukiaseman, johon otin kännykällä yhteyden ja syötin kodin wlanin tiedot) t. Samuli”

Samuli Kivisaari, Ulvila

 

16.11.2018

“Meille asennettiin toukokuussa 2018 IVT:n Ilmalämpöpumppu alakerran tiloihin. Asennus on tehty viimeisen päälle. Laite on hiljainen. Edellinen lämpöpumppu oli myös IVT:n, joten valinta oli helppo myös uuden laitteen suhteen.

Aiomme myöhemmin asentaa myös asuintiloihin ilmalämpöpumpun.”

Liisa Lönngren, Pori

 

17.1.2018

“Käytössämme on ollut yli kymmenen vuotta Panasonicin ilmalämpöpumppu, joka hankintahetkellä oli yksi parhaimmista malleista. Uuden pumpun hankinta on ollut harkinnassa noin vuoden verran, johtuen laitteistoon tulleista epävarmuustekijöistä. Laite toimi uuden vaihtoon asti ja on kuolettanut hankintahintansa moninkertaisesti. Uuden pumpun hankinnasta neuvoteltiin syksyn 2017 aikana Kotolämpö / Jari Turpeisen kanssa kahteen otteeseen. Vertailussa oli esillä useampia laitteita, joiden ominaisuudet olivat melko lähellä toisiaan. Valinta päätyi lopulta Mitsubishi LN25 Pumppuun, joka ominaisuuksiltaan vakuutti muita enemmän, ollen kuitenkin hinnakkain ratkaisu.
Kaupat tehtiin ja pumppu asennettiin vanhan tilalle 30.11.2017. Vaihtotyö käyttöönottoineen sujui kahden asentajan toimesta nopeasti ja siististi. Käytönopastuksen yhteydessä säädettiin pumpun toimintaparametrit niin, että oikeastaan vain lämpötilan säätöön tarvitsee puuttua.

Laitteisto on siistin näköinen ja varsinkin sisäyksikön muotoilu ja väri (helmenvalkoinen). Sisä- ja ulkoyksikön käyntiäänet ovat erittäin hiljaiset. Vieraiden aikana vanha pumppu yleensä piti pysäyttää, koska puhallus tapahtui olohuoneen oleskelunurkkausta päin. Nyt Uusi Mitsubishi säätää puhallussuuntaa automatiikan avulla niin, ettei se pahemmin häiritse. Kondenssivettä ulkoyksikössä syntyy enemmän kuin vanhassa, saattaa johtua myös kosteasta syksystä.

Talossa on suora sähkölämmitys mutta lämmitän sisätiloja pääsääntöisesti takan ja ilmalämpö-pumpun yhdistelmällä. Kynsiään ilmalämpöpumppu ei ole vielä päässyt näyttämään koska kovia pakkasia ei ole ollut.

Olen tyytyväinen ratkaisuun ja odotusarvona on, että uusi pumppu kestää huoltovapaana ainakin yhtä pitkään, jos ei pitempäänkin kuin vanha Panasonic.”

Terv. Kari Matikka, Harjavalta

Ilmalämpöpumppu

Ammattimaisesti asennettu ja tarkasti sijoitettu lämpöpumppu juuri sinun tarpeisiisi

Edustamme:

Kotolämpö myy/asentaa/huoltaa Ilmalämpöpumppuja seuraavilla paikkakunnilla:
Satakunta:

Pori, Ulvila, Nakkila, Harjavalta, Kokemäki, Huittinen, Pomarkku, Kankaanpää, Siikainen, Merikarvia, Rauma, Eura ja Eurajoki

Kotolämpö ilmalämpöpumppu takuuehdot

Myönnämme kullekin lämpöpumpulle maahantuojan antamat takuut. Takuuajat vaihtelevat merkki- ja mallikohtaisesti kolmen ja kuuden (3-6) vuoden välillä. Tarkemmat takuuehdot löydätte maahantuojien sivuilta.

Bosch: https://www.bosch-climate.fi/tuotteet/lampopumppu-takuu-huolto/

Mitsubishi: https://www.scanoffice.fi/palvelut/tuoterekisterointi-ja-takuu/

Kotolämpö numeroina

 

Asiakasta vuodessa

Työntekijää

Vuotta palvellut

Miksi valita Kotolämpö?

Luotettava

Alan ammattilaiset suunnittelusta toteutukseen

Aikataulu

Joustamme asiakkaan tarpeiden mukaan ja pysymme aina aikataulussa

Kustannukset

Pyrimme kaikessa toiminnassamme olemaan kustannustehokkaita ja se näkyy hinnoissamme

Kotisivut yrityksille: Mainostoimisto Kompassi