Ilmanvaihto

Yrityksille ja talonyhtiöille

Ilmanvaihto

Ilmanvaihdon avulla hengität paremmin ja terveellisemmin!

Ilmanvaihdon tehtävänä on viedä likainen sisäilma ja kosteus ulos ja tuoda puhdasta ulkoilmaa sisään. Sisäilman puhdistuessa sen laatu paranee. Sisäilmanlaatu vaikuttaa asumisviihtyvyyteen, terveyteen, jaksamiseen ja vireyteen. Epäpuhdas ilma altistaa keuhko- ja hengitystiesairauksille, kuten astmalle tai erilaisille allergioille. Oli kyse sitten taloyhtiönne asukkaista tai yrityksenne työntekijöistä, heidän hyvinvoinnista huolehtiminen on aina tärkeää!

 

Vähemmän riskejä ja ongelmia sekä halvempi sähkölasku!

Pahimmillaan huono ilmanvaihto voi aiheuttaa rakennukseen kosteus- ja rakennevaurioita, joista voi seurata homeongelmia. Terveytenne lisäksi onnistunut ilmanvaihto voi myös pienentää maksamasi sähkölaskunne hintaa, sillä oikein toteutettu ilmanvaihto säästää myös energiaa.

 

SunAIR-ilmanvaihtojärjestelmä Kotolämmöltä!

SunAIR-ilmanvaihtojärjestelmä on korkeasta laadusta tunnettu ja laajalti tunnustettu merkki. Jokainen SunAIR-tuote on huolellisesti valmistettu, viimeistelty ja tehtaalla koekäytetty. SunAIR-tuotteen hankkiessasi voit olla varma, että se toimii toivotulla tavalla.
SunAirin poikkeuksellinen energiatehokkuus saavutetaan tarkalla portaattomalla lämpötilansäädöllä ja portaattomasti säädettävällä etuvastuksella. Uuden teknologian EC-moottorit kuluttavat 30—60 % vähemmän sähköä. Etuvastus pitää lämmöntalteenoton käytössä kovillakin pakkasilla. Talvitoimivuus estää hallitsemattoman alipaineen muodostumisen. Näin LTO-laite ei ime pölyä, radonia tai muita epäpuhtauksia, eikä takka tai uuni savuta. Saatavilla on myös monipuoliset lisävarusteet, mm. höyrysulun läpivientimansetti.

Kotolämpö numeroina

 

Asiakasta vuodessa

Työntekijää

Vuotta palvelut

Miksi valita Kotolämpö?

Luotettava

Alan ammattilaiset suunnittelusta toteutukseen

Aikataulu

Joustamme asiakkaan tarpeiden mukaan ja pysymme aina aikataulussa

Kustannukset

Pyrimme kaikessa toiminassamme olemaan kustannustehokkaita ja se näkyy hinnoissamme